İZMİR / BUCA - Buca Ömer Seyfettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Buca Ömer Seyfettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
ŞİRİNKAPI MAH. ŞEHİT ER MEHMET ÇADIRCI CAD. BUCA ÖMER SEYFETTİN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ SİTESİ NO: 4B BUCA / İZMİR
Vizyon
VİZYON İnsan hayatının önemimin bilincinde, alanında bilgi çağını yakalamış, öncü bir kurum olmak.
Misyon
MİSYON Alanında nitelikli sağlık elemanı ihtiyacını karşılamak için, kendine güvenen, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma becerisine sahip, ahlaki değerlerle donatılmış ,sorumluluklarının bilincinde, ülkesinin gelişimi ve yükselmesi adına duyarlığı yüksek, çalışkan bireyler yetiştirmek.
Doğal Gaz
Ulaşım
374-876-874 Nolu otobüsler okula 50m yakın mesafeden geçer. 875-285 nolu otobüs hatları yakınından geçer Küncü´nün önünde inip Şahin Tepesine doğru 500m yürümelisiniz. Evka-1 Bozyaka /Kemer/ Yeni Garaj dolmuşları da yakınından geçer.
Buca- Karabağlar -Gaziemir İlçelerine servis bulunmaktadır.
Şirinkapı Mahallesi, Şehit Er Mehmet Çadırcı Caddesi, No:4, 35400, Buca, İzmir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Buca Milli Eğitim Müdürlüğüne 3 KM Buca Belediyesine 4 KM Buca Kaymakamlığına 5 KM İzmir Büyükşehir Belediyesine 12 KM İzmir Valiliğine 12 KM İzmir Milli Eğitim Müdürlüğüne 12 KM
Her sınıf seviyesi için kontenjanımız 170´dir.
348,879 - 451-124
Okulun Sınav Başarı Durumu
İLÇEDE MESLEK LİSELERİ ARASINDA HER KATEGORİDE 1. SIRADAYIZ. TÜM LİSELER ARASINDA İSE 10. SIRADAYIZ.
% 81
Bilimsel Etkinlikler
İLÇEMİZDE DÜZENLENEN HER TÜRLÜ ETKİNLİKLERE VE PROJELERE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.
2015-2016 öğretim Yılında İZKA projesine baş vurduk yedeklerde kaldık.
AB Projelerinde 72 puan aldık.Ödenek Yetersizliğinden Onaylanmadı.