İZMİR / BUCA - Buca Ömer Seyfettin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Okulumuzda kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında programımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen Nuray Zenger öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Tepekule Kongre Merkezi'nde düzenlenen üniversite ve bölüm tanıtımları etkinliğine katıldık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

12 Kasım 2022 Cumartesi günü tüm Türkiye'de 1999 Düzce Depremi'nin yıl dönümünde saat 18.57'de "Çök-Kapan-Tutun" Deprem Anı Tatbikatını okulumuzda da uyguladık.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yıl dönümünde saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Okulumuzda yapılan Atatürk'ü Anma Töreni'nde emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 11-B sınıfı haftanın en temiz sınıfı seçilmiştir. Öğrencilerimizi duyarlı davranışlarından dolayı tebrik ederiz.

Ekm

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Tübitak 4007 "İzmir Bilim Şenliği- Gece Gündüz Bilim" etkinliği  28 Eylül- 01 Ekim tarihleri arasında İzmir Valimiz Sayın Yavuz Selim KÖŞGER ve İzmir il Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR'ün katılımlarıyla Tarihi Alsancak Garı'nda gerçekleştirildi.

Şenliğe okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri "İlk Yardım Herkese Lazım" ve "Gelenekten Geleceğe Klasik Sanatlar" atölyeleri ile katıldılar.

May

Temel Eğitimde Onbin Okul Projesi kapsamında Sağlıklı ve Dengeli Beslenme ve İlkyardım Farkındalık Eğitimi konularında Nazlı Şebnem Çarkçı, Ayşe Aysel Çökelek, Sibel Akın ve Nevin Türkyılmaz öğretmenlerimizin rehberliğinde Müdür yardımcımız Eylem Yamanlar koordinatörlüğünde Buca Kıbrıs Şehidi Yüzbaşı Cegiz Topel Ortaokulu Gazi Ortaokulu, Ali Kuşçu İlkokulu ve Şerif Tikveşli İlkokulu okulu öğrencilerine 11. sınıf öğrencilerimiz  tarafından eğitim verilmiştir. Bu bağlamda Bizlere kolaylık sağlayan Müdürlerimiz Arzu Doğan, Yalçın Tirsi, Murat Taşoğlu ve Aygül Kavak müdürlerimize teşekkür ederiz.

May

Ömer Seyfettin MTAL tanıtım sunumuz.